KrólowaKuchni• 25 czerwca о 20:18
Jak upiec rybę, aby skórka nie przywierała do folii i była przyrumieniona?
I jak upiec w smaczny i nietypowy sposób ???? Czy jest do niej jakiś smaczny sos????
PierogiZNieba• 25 czerwca о 20:22
Zazwyczaj pod rybę kładę cebulę pokrojoną w krążki. Nie przywiera :)
Odpowiedz
UFOłowca• 25 czerwca о 20:25
Aby uniknąć przywierania, należy posmarować ją odrobiną oliwy z oliwek, a marynata i sos do niej nie są konieczne, jest to dorada, najważniejsze jest, aby nie zepsuć jej różnego rodzaju sztuczkami i fantazjami ... Sól, pieprz i cytryna, wszystko!!!!
Odpowiedz
KirkaOvsepyan• 25 czerwca о 20:28
Umieścić pergamin między folią a rybą (tylko na spodzie). Skórkę uzyskuje się przez posmarowanie majonezem (trochę). Marynata jest smaczna (używam do łososia): sok z połowy cytryny, wycisnąć czosnek, oliwa z oliwek -3-4 łyżki. łyżki, zioła prowansalskie (suche 1-2 łyżeczki), sól do smaku, można dodać zmielony biały pieprz. Marynować w całości, 1 godzina wystarczy, i tam do woli.Smacznego!
Odpowiedz
KsiężniczkaZBlokowiska• 25 czerwca о 20:32
Nie będzie skórki w folii, chyba że zostawisz lekko uchylony wierzch, ryba 25 minut z głową z uukropem i żywym olejem jest pyszna może być kropla czosnku :))) dla zabawy, no i śmietana, majonez, piecze się nisko, jest koszmar okazuje się.
Odpowiedz
SzybkaJakBłyskawica• 25 czerwca о 20:33
Jeśli zrobisz domowy majonez z jajka, oleju roślinnego, musztardy, octu balsamicznego, soli i cukru, nie dostaniesz żadnego ’kochmar’! Przepraszam bonamia, to nie jest wiadomość dla ciebie
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij