SamotnaWilczyca• 26 czerwca о 11:30
Dziewczyny, podzielcie się swoimi wypróbowanymi i przetestowanymi nadzieniami do przekąsek
Miss_Mommy• 26 czerwca о 11:33
twarożek, gotowane jajka, zioła, czosnek, paluszki krabowe (nie pluj, to nie ta sama panierka bez nich)))). Rozłóż farsz na picie, lekko posmaruj majonezem, zwiń, posmaruj kwaśną śmietaną i włóż do piekarnika do zrumienienia.
Odpowiedz
PustyPortfel• 26 czerwca о 11:35
Pitę posmarować masłem,niezbyt cienko.Posypać koperkiem i położyć łososia,łososia lub pstrąga.I zawinąć.Bardzo smaczne!!!
Można też wziąć przekąskę w pudełku z szynką,posmarować pitę,następnie posypać serem startym na drobnej tarce,położyć ogórki świeże lub kiszone cienko pokrojone i krążki szynki.Smacznego!!!!
Można też wziąć przekąskę w pudełku z szynką,posmarować pitę,następnie posypać serem startym na drobnej tarce,położyć ogórki świeże lub kiszone cienko pokrojone i krążki szynki.Smacznego!!!!
Odpowiedz
Dama_z_Kotem• 26 czerwca о 11:38
Mam 3 warstwy pity, a każda z nich ma swój własny farsz. Samą pitę smaruję mieszanką majonezu + czosnku + koperku. Na pierwszą pitę kładę starte ugotowane jajko (3 szt.), na drugą - sardynkę z puszki, rozgniecioną widelcem, na trzecią - starty twardy ser. Zawijam i wkładam do lodówki, a następnie kroję na krążki o szerokości 1,5 cm.
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij