Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Sałatki i przystawki
SamotnaWilczyca• 26 czerwca о 11:30

Dziewczyny, podzielcie się swoimi wypróbowanymi i przetestowanymi nadzieniami do przekąsek 

4 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
Miss_Mommy• 26 czerwca о 11:33
1
twarożek, gotowane jajka, zioła, czosnek, paluszki krabowe (nie pluj, to nie ta sama panierka bez nich)))). Rozłóż farsz na picie, lekko posmaruj majonezem, zwiń, posmaruj kwaśną śmietaną i włóż do piekarnika do zrumienienia.
Odpowiedz
PustyPortfel• 26 czerwca о 11:35
2
Pitę posmarować masłem,niezbyt cienko.Posypać koperkiem i położyć łososia,łososia lub pstrąga.I zawinąć.Bardzo smaczne!!!
Można też wziąć przekąskę w pudełku z szynką,posmarować pitę,następnie posypać serem startym na drobnej tarce,położyć ogórki świeże lub kiszone cienko pokrojone i krążki szynki.Smacznego!!!!
Odpowiedz
Dama_z_Kotem• 26 czerwca о 11:38
3
Mam 3 warstwy pity, a każda z nich ma swój własny farsz. Samą pitę smaruję mieszanką majonezu + czosnku + koperku. Na pierwszą pitę kładę starte ugotowane jajko (3 szt.), na drugą - sardynkę z puszki, rozgniecioną widelcem, na trzecią - starty twardy ser. Zawijam i wkładam do lodówki, a następnie kroję na krążki o szerokości 1,5 cm.
Odpowiedz
lotos• 26 czerwca о 11:39
4
I kładę na to pita 1 farsz tarty ogórek + zielenina + majonez, potem pita na to koreańska marchewka i oczko majonezu, pita 3 farsz albo ryba z puszki w oleju albo mięso mielone smażone z cebulką. A potem wszystko zawinąć i włożyć do lodówki.
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff