Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Drugie kursy
NieMamCukru• 27 czerwca о 18:16

Mam już dość tych grzybów.

Jeśli go rozetniesz, cały kolor się wygotuje, prawda? Jestem wykończona, gotuję go od Bóg wie jak długo, a jest tak dobry jak świeży!!!!.
9 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
NaiwnaJakBut• 27 czerwca о 18:18
1
Wiem, co masz na myśli)))))) Nienawidzę go gotować.
Odpowiedz
LubięPłakać• 27 czerwca о 18:22
2
Tak jak mój mąż nie znosi, gdy gotuję grzyby. Teraz gotuję je u mojej mamy.
Odpowiedz
QueenOfKabanos• 27 czerwca о 18:27
3
Używam parowaru. Gotuję na parze przez godzinę. Jest świetny.
Odpowiedz
SłodkaZabójczyni• 27 czerwca о 18:28
4
Gotuj go przez godzinę, a następnie włóż do zimnej wody, aby się skończył.
Odpowiedz
SamaRadzę• 27 czerwca о 18:30
5
Spróbuj zalać go zimną wodą i pozostawić do ostygnięcia.
Odpowiedz
GorszaPółka• 27 czerwca о 18:40
6
Nie gotuję go, piekę w piekarniku z solą.
Odpowiedz
kris_la• 27 czerwca о 18:49
7
Wkładam buraki do rękawa do pieczenia i do piekarnika. Minuty 40-60 i nie mam brudnej patelni ani pary w kuchni. ALE są gotowane buraki
Odpowiedz
lotos• 27 czerwca о 19:51
8
I nie można mikrofalować fasoli. 15 minut i gotowe.
Odpowiedz
FrytkaZMajonezem• 27 czerwca о 20:59
9
Zapomniałam dodać, że zawijam go w folię i piekę. Opcja z rękawem jest świetna, wypróbuję ją.
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Popularne pytania!

Dzisiaj Wczoraj 7 dni 30 dni

więcej

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff