NieMamCukru• 27 czerwca о 18:16
Mam już dość tych grzybów.
Jeśli go rozetniesz, cały kolor się wygotuje, prawda? Jestem wykończona, gotuję go od Bóg wie jak długo, a jest tak dobry jak świeży!!!!.
LubięPłakać• 27 czerwca о 18:22
Tak jak mój mąż nie znosi, gdy gotuję grzyby. Teraz gotuję je u mojej mamy.
Odpowiedz
QueenOfKabanos• 27 czerwca о 18:27
Używam parowaru. Gotuję na parze przez godzinę. Jest świetny.
Odpowiedz
SłodkaZabójczyni• 27 czerwca о 18:28
Gotuj go przez godzinę, a następnie włóż do zimnej wody, aby się skończył.
Odpowiedz
FrytkaZMajonezem• 27 czerwca о 20:59
Zapomniałam dodać, że zawijam go w folię i piekę. Opcja z rękawem jest świetna, wypróbuję ją.
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij