90x60x90• 20 lipca о 21:57
budżetowe ciasto lub dla tych, którzy nie mają gdzie umieścić otwartego dżemu.
potrzebujesz filiżanki mocnej herbaty filiżanki dowolnego dżemu bez pestek filiżanki cukru, jeśli dżem jest kwaśny lub pół filiżanki, jeśli jest słodki 6 łyżek oleju roślinnego lub 100 gramów margarynyjednego jajka, ale nie możesz dodać, jeśli nie łyżeczki środka spulchniającego lub pół łyżeczki sody oczyszczonej i mąki, aby ciasto było jak gęsta śmietana.za każdym razem inaczej, ponieważ dżem może być gęsty i bardziej płynny można dodać orzechy i wanilinę.to jest do smaku, zagotować i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a w tym czasie do dżemu dodać zaczyn lub sodę oczyszczoną i pozostawić do spienienia. a następnie wymieszać wszystkie składniki i do formy do pieczenia. przez około 40 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza lub orientacji na piekarniku.smaczne i przyjazne dla budżetu.
SamotnaWilczyca• 20 lipca о 22:00
Sądząc po zestawie produktów, bardzo budżetowy))dzięki, wypróbujemy
Odpowiedz
autor
90x60x90
• 20 lipca о 22:02
a najważniejsze jest to, że zawsze masz go w domu, a dżem jest poddawany recyklingowi.
Odpowiedz
SamotnaWilczyca• 20 lipca о 22:04
aha) nie tracimy dżemu, musimy tylko otworzyć słoik, a potem ten, kto ma czas, jest tym, który się ślizga)))
ale w każdym razie przyjmuję do wiadomości)))
ale w każdym razie przyjmuję do wiadomości)))
Odpowiedz
autor
90x60x90
• 21 lipca о 00:22
Och, nigdy nie robiłam go w piekarniku, nawet nie umiem o tym opowiedzieć. Zawsze piekę wszystko w piekarniku i zawsze się udaje.
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij