Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Mięso, drób
WariatkaZCharakterem• 29 sierpnia о 18:14

Wątroba wołowa. Pomoc.

Chcę zrobić pasztet, czy muszę moczyć wątróbkę w mleku?
6 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
BabciaNaRowerze• 29 sierpnia о 18:16
1
Absolutnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ale jeśli nie, to w wodzie, ale mleko jest lepsze.
Odpowiedz
ŻycieToBal• 29 sierpnia о 18:17
2
Oświeć mnie, po co moczyć?
Odpowiedz
maja• 29 sierpnia о 18:20
3
Nie do pasztetu!
Odpowiedz
120-120-120 (Nie chudnę)• 29 sierpnia о 18:24
4
i nie moczę się dla samego moczenia.
Odpowiedz
MistrzyniSarkazmu• 29 sierpnia о 18:27
5
Po co to moczyć? Pierwszy raz o tym słyszę. Jeśli chcesz, żeby była miękka, najpierw uduś wątróbkę ze słoniną, a potem usmaż. Reszta jak zwykle. )
Odpowiedz
Kitsyamama• 29 sierpnia о 19:34
6
Nie moczę go, duszę go w mleku. Ale trzeba często mieszać, żeby się nie przypaliło.
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff