Tajemnicza• 10 września о 13:39
Nie umiem gotować mięsa
Dziewczyny, proszę o radę! U mnie sprawdza się tylko mięso duszone z warzywami i sosem. Ale to już jest nudne dla mnie i mojej rodziny. Nie wiem jak piec. Kotlety są zawsze suche z jakiegoś powodu, chociaż znam teorię: szybko, na dużym ogniu itp. Muszę coś ugotować na obiad. Jest kawałek mięsa wołowego 900 gr. Tyle samo kotlet schabowy z kością. Tak żeby i mąż był zainteresowany i dziecko mogło zjeść. Z góry dzięki tym, którzy są mądrzejsi ode mnie
autor
Tajemnicza
• 10 września о 13:43
Mogę też zrobić kotlety mięsne, ale mam tak idealne kawałki, że szkoda je mielić.
Odpowiedz
JestemZŁomoty• 10 września о 13:47
Kotlety wieprzowe z kością mogą być przyrządzane jak w stylu francuskim, należy tylko dobrze posmarować mięso. Wołowinę należy tylko długo dusić lub robić z niej kotlety, dodając wieprzowinę lub tylko smalec. Spróbuj tatarskiego azu z wołowiny - wołowina jest duszona do ugotowania, następnie dodaje się ziemniaki i pikle, przyprawy - do smaku, dziecko jest jeszcze dzieckiem.
Odpowiedz
ZielonaKartka• 10 września о 13:50
Stroganow wołowy jest bardzo smaczny i stosunkowo szybki w przygotowaniu. Instrukcji krok po kroku można poszukać na dowolnej stronie internetowej poświęconej gotowaniu.
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij