Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Pierwsze kursy
NieZałatwiajMnie• 15 września о 10:05

chłodnik

Ja robię z kwaśną śmietaną i wodą. A ty? Podziel się.
6 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
NieMojaWina• 15 września о 10:06
1
i używam kwasu chlebowego z kwaśną śmietaną i musztardą.
Odpowiedz
NieMojaWina• 15 września о 10:10
2
w bulionie z majonezem
Odpowiedz
maja• 15 września о 10:15
3
Robię go z wodą i kwaśną śmietaną, nie znoszę kwasu chlebowego.
Odpowiedz
Błyskawica• 15 września о 10:16
4
Używam tylko bulionu drobiowego z majonezem.
Odpowiedz
MariTime• 15 września о 10:21
5
Klasyczny to wciąż kwas chlebowy. Ostatnio dodajemy do niego musztardę - jest pyszny. Powinnam go zrobić - marzy mi się od dawna. Uwielbiam :) - smak dzieciństwa :)
Odpowiedz
TwardaBaba• 15 września о 11:30
6
Kefir + musztarda + śmietana + majonez + bulion
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff