Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Warzywa, owoce, jagody
100procent• 26 września о 00:00

Co można zrobić z kapusty

Mój mąż przyniósł worek kapusty, a ja robiłam gołąbki. Marynowana różowa kapusta. Soloną. Dusiłam. Nie wiem, co jeszcze mogę zrobić, bo mam pół worka i nie mam gdzie go przechowywać. Cholera, uszy mi urosną jak u zająca.
6 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
Vitadeal• 26 września о 00:01
1
dodać więcej soli
Odpowiedz
DzikaRóża• 26 września о 00:05
2
sałatka zimowa
Odpowiedz
DzikaRóża• 26 września о 00:10
3
do wkręcania
Odpowiedz
ZagubionaWDżungli• 26 września о 00:11
4
Można go zakonserwować sałatką. Ale nadal starałbym się znaleźć dla niej miejsce na balkonie i jeść ją w razie potrzeby. Kapusta dobrze się przechowuje. Mimo wszystko, nie zjesz jej całej na raz, w dużych ilościach jest dość ciężka dla żołądka. I może się znudzić, jeśli się nią napchasz. A w przyszłym roku dostaniesz nerwowego dreszczu, gdy usłyszysz słowo kapusta
Odpowiedz
Vitadeal• 26 września о 00:14
5
Bigus, zapiekanka, ciasto, kotlety, na zimę mogą być nadal marynowane (szczególnie smaczne marynowane po gruzińsku, z selerem i burakami).
Odpowiedz
MariTime• 26 września о 01:17
6
Zgadzam się z poprzednią wskazówką dotyczącą przechowywania. Nawet jeśli zamarznie, kapusta odpada i nadaje się do gotowania. W przeciwieństwie do innych warzyw.
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Popularne pytania!

Dzisiaj Wczoraj 7 dni 30 dni

więcej

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff