Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Rodzina, dom, dzieci - Dzieci
BabciaNaRowerze• 13 października о 10:10

Kiedy można bezpiecznie podawać dziecku domowe konserwy?

Mój ma dopiero 1,5 roku, jak tylko zobaczy ogórka konserwowego czy pomidora na talerzu moim i męża, to zaczyna histeryzować - daj i koniec.Ja nie daję, muszę się chować))))Jem na stojąco, żeby nie widział co jest w talerzu, a jak jemy z mężem, to na zmianę.Kiedy dałaś swoim dzieciom pierwsze zamknięcie?
6 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
PolskaDusza• 13 października о 10:13
1
Córka ma 3,5.   pozwalam zjeść jednego ogórka. gdzie od 2 zaczęła dawać 3-4 krążki ogórka, od 3,2 pomidora, ale nie bardzo jej smakuje. W większości jemy tak jak Ty, na stojąco lub w ukryciu:)
Odpowiedz
ŻurekZBarszczem• 13 października о 10:17
2
Właśnie przeczytałam na jednym forum, wszystkie matki jako nienormalne marynaty i przetwory dają dzieciom w wieku 6-8!!!!!! miesięcy!!!   Mój syn na pewno nie zobaczy pikantnych i pikli, dopóki nie skończy dwóch lat.
Odpowiedz
santa• 13 października о 10:22
3
5 lat - mogę dać ogórka raz w roku)
Daję kiszoną kapustę - uwielbia ją
Odpowiedz
Marri• 13 października о 10:25
4
W ogóle nie daję jej jedzenia z puszki.’ Ale ona bardzo lubi kiszoną kapustę, je ją odkąd skończyła 3 lata.
Odpowiedz
Tajemnicza• 13 października о 10:30
5
W wieku 2,7 lat zaczęłam podawać małego ogórka lub małego pomidora. Również kawior z cukinii.
Odpowiedz
lllena• 13 października о 11:38
6
Ja daję po półtora tego co jest bez octu: kapusta kiszona, ogórki z beczki, ale oczywiście po trochu na raz).
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Popularne pytania!

Dzisiaj Wczoraj 7 dni 30 dni

więcej

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff