BabciaNaRowerze• 13 października о 10:10
Kiedy można bezpiecznie podawać dziecku domowe konserwy?
Mój ma dopiero 1,5 roku, jak tylko zobaczy ogórka konserwowego czy pomidora na talerzu moim i męża, to zaczyna histeryzować - daj i koniec.Ja nie daję, muszę się chować))))Jem na stojąco, żeby nie widział co jest w talerzu, a jak jemy z mężem, to na zmianę.Kiedy dałaś swoim dzieciom pierwsze zamknięcie?
PolskaDusza• 13 października о 10:13
Córka ma 3,5. pozwalam zjeść jednego ogórka. gdzie od 2 zaczęła dawać 3-4 krążki ogórka, od 3,2 pomidora, ale nie bardzo jej smakuje. W większości jemy tak jak Ty, na stojąco lub w ukryciu:)
Odpowiedz
ŻurekZBarszczem• 13 października о 10:17
Właśnie przeczytałam na jednym forum, wszystkie matki jako nienormalne marynaty i przetwory dają dzieciom w wieku 6-8!!!!!! miesięcy!!! Mój syn na pewno nie zobaczy pikantnych i pikli, dopóki nie skończy dwóch lat.
Odpowiedz
Tajemnicza• 13 października о 10:30
W wieku 2,7 lat zaczęłam podawać małego ogórka lub małego pomidora. Również kawior z cukinii.
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij