PustyPortfel• 21 czerwca о 16:43
Zaproponuj dobry przepis na solenie czerwonej ryby, łososia, pstrąga.
Sam chciałabym marynować ryby na kanapki.
Cytat: 2 łyżki. sól do 1 łyżki. cukier, jeśli to nie wystarczy, a następnie dodać w tych samych proporcjach. dobrze rozmazane ryby, i przez 24 godziny w lodówce. po 24 wyjąć, i w wodzie na pół godziny umieścić, spłukać. cieszyć się więcej tam pieprz oregano i zatoki można rzucać, że pikantne było).
Odpowiedz
Przepraszam, że się wtrącam w temat - dziewczyny, co zrobić z solonej ryby? Przez przypadek posoliłam ponad kilogram ryby, nie możemy już nawet patrzeć na kanapki. Nawiasem mówiąc, solę tak samo jak wiele osób - sól, cukier, ale trochę mniej cukru, bez przypraw.
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij