PółŻartemPółSerio• 29 czerwca о 14:30
Chcę zrobić domowy kebab, co włożyć do środka?
SąsiadkaZPiętra• 29 czerwca о 14:31
Robię sos z kwaśnej śmietany lub jogurtu + sól, czosnek, koperekPieczona pierś z kurczakaMozzarellaKoreańska marchewkaBardzo smaczne).
Odpowiedz
Biedronka• 29 czerwca о 14:34
Kapusta, kurczak, chechel, ogórek kiszony, sos z kwaśną śmietaną, majonezem i czosnkiem, można dodać sos pomidorowy.
Odpowiedz
Spóźnialski• 29 czerwca о 14:35
Sos; kefir, majonez, śmietana, sól, pieprz, czosnek. Farsz; smażony lub pieczony kurczak, koreańska marchewka lub świeża kapusta, pomidor, ogórek kiszony, tarty ser. Smaruję pitę majonezem i ketchupem.
Odpowiedz
BabciaNaRowerze• 29 czerwca о 14:45
Dziewczyny, czy smażycie potem ugotowane na patelni z dodatkiem oleju?
Odpowiedz
Spóźnialski• 29 czerwca о 14:52
Suszę kebab na patelni bez oleju lub podgrzewam w mikrofalówce
Odpowiedz
JestemZŁomoty• 29 czerwca о 14:59
Robię sos specjalnie do kebabu. Piekę udka z kurczaka lub szynki, dodaję świeżą kapustę, świeże pomidory, pikle, pikantny ketchup. Następnie smażę je na patelni grillowej.
Odpowiedz
JestemZŁomoty• 29 czerwca о 15:02
Nie, tak właśnie robię. Majonez, kwaśna śmietana, kefir lub ryazhenka, czosnek, chmeli suneli, pieprz, curry, można to zrobić w ten sposób
Odpowiedz
Czarodziejka• 29 czerwca о 17:16
Gotowaliśmy na drugi dzień, było bardzo smaczne: chleb pita posmarowany ketchupem, liście sałaty, marynowana cebula, smażone mięso, świeży pomidor, świeży ogórek (dobrze jest dodać grillowane warzywa), zioła, sok z cytryny i ser. Bardzo smaczne
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij