Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Pieczenie
KiepskaWróżka• 22 września о 17:56

Czy to prawda, że do czarnego chleba dodaje się krew?

Krew zwierzęca, żeby była czarna???
5 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
Szczęściara• 22 września о 17:58
1
co za nonsens!!!!
Odpowiedz
100procent• 22 września о 18:00
2
żartujesz
Odpowiedz
SzalonaMatka• 22 września о 18:02
3
Dodają do niego słód, aby był ciemny. Teraz nie pieką go nawet z mąki żytniej.
Odpowiedz
autor KiepskaWróżka • 22 września о 18:05
4
Tak, ale krew jest tańsza, tak słyszałam od osoby, która pracuje w piekarni.
Odpowiedz
Szczęściara• 22 września о 18:10
5
Tańsze i łatwiejsze jest obecnie stosowanie barwników chemicznych, ale z pewnością nie krwi
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Popularne pytania!

Dzisiaj Wczoraj 7 dni 30 dni

więcej

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff