CichaWoda• 10 października о 15:08
Chcę otworzyć pizzerię. Czy jest to realne bez angażowania osób trzecich?
autor
CichaWoda
• 10 października о 15:16
Nie mówię o personelu, ale o organizacji samego procesu, o jego rozpoczęciu.)
Odpowiedz
ZmęczonaŻyciem• 10 października о 15:17
Cóż, jeśli masz na to finanse, to po co ci ktoś?
Odpowiedz
IdęDoWróżki• 10 października о 15:20
Oprócz organizacji samego procesu, trzeba znaleźć dobrego kucharza pizzaiolo, a oni są teraz w cenie, pomyśl o miejscu, w którym chcesz otworzyć pizzerię, sprzęt ma bardzo dużą rolę mam na myśli piec, mikser do ciasta, podgrzewana prasa i tak dalej. Biorę wszystko, co mnie podnieca, aby otworzyć pizzerię, ale nie mam własnego lokalu, a czynsz jest teraz drogi.
Odpowiedz
autor
CichaWoda
• 10 października о 15:22
Pizzaiolo już jest) Ale czynsz też jest problemem(
Odpowiedz
IdęDoWróżki• 10 października о 16:31
Mam brata pitsayolo , teraz pracuje, ale co najwyżej w jednym miejscu przez sześć miesięcy, idzie na warunkach, że przede wszystkim jakość, a potem zaczyna mówić, że są już zainteresowani ilością, a on opuszcza pracę. Ogólnie rzecz biorąc, jest już zmęczony zmianą miejsca pracy i agituje mnie do otwarcia swojej pizzerii, ale sto razy obliczyłem, wszystko wydaje się być niczym, ale czynsz jest uzhvs, a przy tym mamy praktykę promowaną przez biznes, a czynsz nie jest przedłużany i wszystko dostaje.
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij