FrytkaZMajonezem• 18 czerwca о 19:51
Chcę gotować w domu na zamówienie, od czego zacząć?
Chcę i uwielbiam gotować, wszystkie pochwały, często proszę o przepisy)))) podczas gdy siedzę w domu z dzieckiem, przyszedł pomysł, aby zacząć gotować na zamówienie. Interesuje mnie wszystko w tym kierunku. Kto już to robi, o co może poprosić, poprosić o dostarczenie..... co zacząć, jak zsumować cenę (za ilość jedzenia lub ilość pracy, złożoność potrawy, w jakich naczyniach / pojemnikach podać gotowe dania, szczególnie zainteresowany płynem), że z dostawą lub określić samodzielną dostawę. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i podpowiedzi ;)
OnaTaDobra• 18 czerwca о 20:00
Kupowałam pierogi z różnymi nadzieniami, pierogi, naleśniki z nadzieniami. Wszystko mrożone. Dla męża i synów, sama nie jem takich rzeczy )))). Bardzo smaczne i klientów na forum miasta ma morze, kolejka po ich produkty powinna być z tygodniowym wyprzedzeniem. A dziewczyna to mądra dziewczyna, na szczycie swojej gry.
Odpowiedz
SamaRadzę• 18 czerwca о 20:01
Przede wszystkim musisz monitorować rynek i znaleźć klientów! Cena to cena produktów plus światło, gaz, woda plus opakowanie i dostawa, jeśli je przywieziesz! A reszta to zysk netto, który chcesz osiągnąć
Odpowiedz
LeśnaDziwożona• 18 czerwca о 21:09
1. Książka medyczna
2.Dostawcy żywności
3.Klienci.
Zamawiam: naleśniki z różnymi nadzieniami, zrazy, gołąbki i paprykę, serniki, kotlety, swojską kiełbasę.
2.Dostawcy żywności
3.Klienci.
Zamawiam: naleśniki z różnymi nadzieniami, zrazy, gołąbki i paprykę, serniki, kotlety, swojską kiełbasę.
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
Wyślij