Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Inne
julius• 29 sierpnia о 12:13

kałamarnica

Jak prawidłowo gotować kalmary, aby nie zamieniły się w gumę?
3 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
WiecznieGłodna• 29 sierpnia о 12:15
1
z wrzącej wody, włożyć kalmara na 5 sekund...wyłowić go...gotowe...
Odpowiedz
lotos• 29 sierpnia о 12:17
2
Wodę posolić i włożyć kalmary do gotującej się wody, gotować 5 minut i wyjąć, włożyć do zimnej wody i dalej gotować.
Odpowiedz
KrólowaSelfie• 29 sierpnia о 12:19
3
Obierz i gotuj przez 2 minuty we wrzącej wodzie. Nie więcej!
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Popularne pytania!

Dzisiaj Wczoraj 7 dni 30 dni

więcej

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff