Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Desery
alassio• 02 września о 01:21

Towarzysze kucharze, pytanie.

5 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
autor alassio • 02 września о 02:24
1
Co się stanie, jeśli dodasz fruktozę zamiast cukru do kremu białkowego?
Odpowiedz
awaswa• 02 września о 03:28
2
Jak ugotować syrop do miękkiej kulki z fruktozą?
Odpowiedz
awaswa• 02 września о 04:32
3
Nie jestem nawet w stanie podać dokładnego kremu. Mój udekorowałam jagodami, piankami i dżemem fruktozowym. Było zabawnie, a co najważniejsze, nikt nie zauważył różnicy.
Odpowiedz
Anela• 02 września о 06:33
4
na krem;0,5 szklanki niskotłuszczowej kwaśnej śmietany;wanilina;środek spulchniający Jajka ubić z fruktozą, dodać twaróg, dobrze wymieszać, wlać wanilinę, środek spulchniający i mąkę. Gotowe ciasto okazuje się płynne, więc należy je wlać do dobrze natłuszczonej formy i piec przez 20 minut w temperaturze 220-250 gr. Następnie robimy krem: śmietanę ubijamy mikserem z fruktozą przez około 10 minut i dodajemy wanilinę.Krem jest nie do odróżnienia od bitej śmietany. Dalej po prostu - na gotowe ciasto wlewamy śmietanę. Okazuje się, że dużo. I to jest najsmaczniejsze. Można go wylać bezpośrednio na gorące ciasto, wtedy będzie to gorący deser. Jeśli chcesz, możesz również schłodzić ciasto, a otrzymasz wspaniałe, lekkie i zdrowe ciasto. W sezonie można udekorować go jagodami. To wszystko. Smacznego.
Odpowiedz
lotos• 02 września о 07:38
5
Do napoleonek robię śmietanę fruktozową lub budyń, nie wiem jak ze śmietaną białkową.
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Popularne pytania!

Dzisiaj Wczoraj 7 dni 30 dni

więcej

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff