NieMamCukru• 09 września о 19:51
Czy dla dziecka lepiej jest gotować świeże rano czy świeże wieczorem?
Przygotowałam przecier warzywny dla mojego malucha wieczorem na jutro rano, pracuję w domu przez kilka godzin rano, więc jest trochę drogi, czy uważasz, że dobrze jest pozostawić go na noc w chłodzie, czy lepiej zrobić go rano na świeżo?
ZawszeNaCzas• 09 września о 19:55
Oczywiście świeże jest lepsze, sam zdajesz sobie z tego sprawę.
Odpowiedz
120-120-120 (Nie chudnę)• 09 września о 19:57
Zależy od tego, ile dziecko ma lat i jak je. Ja robię zupki na dwa dni odkąd skończyła córka rok.
Odpowiedz
Dama_z_Kotem• 09 września о 20:02
Nie możesz obrać warzyw i ugotować ich rano? Nie dałabym ich mojemu synowi, nie smakują dobrze.
Odpowiedz
WiedźmaDobra• 09 września о 20:03
Gotuję kaszkę mleczną wieczorem i szybko podgrzewam rano. Moje dzieci mają 2 i 3 lata.
Odpowiedz
AnonimowyŻartowniś• 09 września о 20:10
Tak, oczywiście, że możesz, możesz go ugotować na parze.
Odpowiedz
18latJużMam• 09 września о 21:11
Przed przedszkolem jedliśmy tylko świeżo ugotowane jedzenie.
Odpowiedz
KrólowaSelfie• 09 września о 22:13
przed ogrodem jadłem bezpośrednio gotowane przed jedzeniem:) rano jest gotowa świeża owsianka, na obiad zupa itp.
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij