Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Sałatki i przystawki
KsiężniczkaZBlokowiska• 11 października о 12:11

Kawior z bakłażana

Chcę usmażyć kawior z bakłażana i nie wiem, czy obierać go ze skórki, czy nie?
7 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
Taniel• 11 października о 12:12
1
Szoruję
Odpowiedz
Freze• 11 października о 12:16
2
Najpierw je upiecz, a następnie ostrożnie obierz ze skórki.
Odpowiedz
autor ole_lukoe • 11 października о 12:18
3
Cytat:Najpierw je upiecz, a następnie ostrożnie obierz ze skórki. To długi proces.
Odpowiedz
GorszaPółka• 11 października о 12:20
4
Nie obieram, tylko blanszuję w osolonej wodzie,
Odpowiedz
nana• 11 października о 12:23
5
Dziewczyny, możecie mi zdradzić przepis na kawior? Mam trochę niebieskiego, nie chciałabym, żeby się zmarnował.
Odpowiedz
GorszaPółka• 11 października о 13:27
6
Cytat:Dziewczyny, możecie mi podać przepis na kawior? Leży bezczynnie niebieski, szkoda gdyby przepadł (Do Greek.pełno w necie, ale smażone bakłażany (lub pieczone, zdrowsze.Kawior wychodzi superLubię dobrze wysmażone.
Odpowiedz
Freze• 11 października о 14:32
7
40 minut. Ale nie trzeba ich smażyć :) I zdrowsze.
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Popularne pytania!

Dzisiaj Wczoraj 7 dni 30 dni

więcej

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff