Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Informacje o produktach i technologii
vromil• 15 czerwca о 23:06

Kto używał nożyc kuchennych do cięcia zieleni?

Witam, chciałabym się dowiedzieć czy ktoś używał nożyczek kuchennych do cięcia ziół. Czekam z niecierpliwością na opinie posiadaczy.
6 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
GaduGadu• 15 czerwca о 23:09
1
Używam zwykłego noża kuchennego....
Odpowiedz
KrólowaKuchni• 15 czerwca о 23:13
2
Moja siostra ma jedną z nich. Świetnie tną, jest z nich bardzo zadowolona, a ja też chciałam taką mieć. Gdzie je widziałaś? Nawet nie pomyślałam, że mogą być inne.
Odpowiedz
Vitadeal• 15 czerwca о 23:17
3
Co jest nie tak ze zwykłymi kuchennymi, które oglądałam, są kłopotliwe.
Odpowiedz
MariTime• 15 czerwca о 23:22
4
Najwygodniejszym sposobem krojenia zieleniny jest wzięcie dużego noża i, bez odrywania czubka od deski, wykonywanie szybkich ruchów ręką, jakby ’nurkując’ do przodu. W ten sposób można szybko zapełnić dłoń i pokroić wszystko - zioła, ogórki, cebulę, kapustę, smalec na bekon itp. Ten sposób krojenia wygląda również bardzo spektakularnie
Odpowiedz
MądraSowa• 15 czerwca о 23:23
5
Siostra mojego męża kupiła jeden z nich i jest z niego bardzo zadowolona
Odpowiedz
Elizabet• 16 czerwca о 00:25
6
Kupiłam takie jakieś 3 miesiące temu...jestem bardzo zadowolona, tną szybko i co najważniejsze do rąk nic się nie klei. Dla tych, którym ’wszystko wypada i się lepi’- z nożyczkami dołączona jest szczoteczka, zielenina ścięta i jednym ruchem szczoteczki od razu cała zielenina jest w zupie czy sałatce...bardzo wygodne!!!!!
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff