Witam, chciałabym się dowiedzieć czy ktoś używał nożyczek kuchennych do cięcia ziół. Czekam z niecierpliwością na opinie posiadaczy.
KrólowaKuchni• 15 czerwca о 23:13
Moja siostra ma jedną z nich. Świetnie tną, jest z nich bardzo zadowolona, a ja też chciałam taką mieć. Gdzie je widziałaś? Nawet nie pomyślałam, że mogą być inne.
Odpowiedz
Najwygodniejszym sposobem krojenia zieleniny jest wzięcie dużego noża i, bez odrywania czubka od deski, wykonywanie szybkich ruchów ręką, jakby ’nurkując’ do przodu. W ten sposób można szybko zapełnić dłoń i pokroić wszystko - zioła, ogórki, cebulę, kapustę, smalec na bekon itp. Ten sposób krojenia wygląda również bardzo spektakularnie
Odpowiedz
MądraSowa• 15 czerwca о 23:23
Siostra mojego męża kupiła jeden z nich i jest z niego bardzo zadowolona
Odpowiedz
Kupiłam takie jakieś 3 miesiące temu...jestem bardzo zadowolona, tną szybko i co najważniejsze do rąk nic się nie klei. Dla tych, którym ’wszystko wypada i się lepi’- z nożyczkami dołączona jest szczoteczka, zielenina ścięta i jednym ruchem szczoteczki od razu cała zielenina jest w zupie czy sałatce...bardzo wygodne!!!!!
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
Wyślij