Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Ryby i owoce morza
ZłotaRączka• 21 lipca о 08:40

Wskazówki dotyczące sushi

Ocet ryżowy do sushi, czy muszę go wymieszać z cukrem i solą, czy po prostu użyć go do zaprawienia ryżu?
7 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
KrólowaKuchni• 21 lipca о 08:41
1
używamy tylko
Odpowiedz
lotos• 21 lipca о 08:44
2
Jak można tego nie mieszać? Ja mieszam ocet+cukier+sól. Podgrzewam to trochę na łaźni wodnej, żeby kryształki zniknęły i wtedy zaprawiam ryż. A jak to zrobić inaczej???? Sól, cukier i zakwaszenie? Nie będzie jednorodne(((.
Odpowiedz
Kitsyamama• 21 lipca о 08:49
3
Też tak robię, mieszam, doprawiam ryż i robię sushi.
Odpowiedz
Pollada• 21 lipca о 08:54
4
zdecydowanie należy mieszać!!! Smak jest zupełnie inny!!!
Odpowiedz
ZwykłaNiezwykła• 21 lipca о 08:56
5
Ja używam zwykłego octu. Mieszam go z cukrem i solą, dodaję łyżkę gorącej wody. Jestem gotowa na kapcie
Odpowiedz
Tajemnicza• 21 lipca о 10:00
6
w sprzedaży gotowy ocet ryżowy do sushi, skład: cukier, sól, woda, ocet ryżowy,
Odpowiedz
LeśnaDziwożona• 21 lipca о 11:05
7
Mieszam to, dodaję sól, cukier i kroplę świeżo wyciśniętego soku z cytryny.... smakuje lepiej
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Popularne pytania!

Dzisiaj Wczoraj 7 dni 30 dni

więcej

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff