Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Pieczenie
Vitadeal• 23 sierpnia о 16:41

I jeszcze raz o masie cukrowe

Czytam i czytam, ale nadal nie rozumiem, jak wszystko połączyć. Zrozumiałam, że ciasto może być dowolnego rodzaju, zrozumiałam, jak zrobić w teorii, ale z kremem, nie ma mowy. Jaki jest najlepszy krem do ciasta, aby wybrać, aby nasączyć ciasta i żeby nie rozerwał się. Proszę powiedzcie mi, jak zebrać ciasto z własnego doświadczenia. Z góry dzięki wszystkim, którzy odpowiedzieli.
3 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
KatieM• 23 sierpnia о 16:42
1
Ciasta można nasączyć dowolnym kremem. Wierzchnia warstwa, na którą kładziemy, powinna być posmarowana masłem. Ja pokrywam skondensowanym mlekiem + masłem.
Odpowiedz
Pollada• 23 sierpnia о 16:43
2
dodać masło i mleko skondensowane, a do ciasta dowolny rodzaj.
Odpowiedz
autor Vitadeal • 23 sierpnia о 16:44
3
Och, mam cały rój pytań w głowie i nie wiem, jak zadać właściwe pytanie, aby było jasne. Naprawdę chcę spróbować zrobić takie ciasto, bo widziałam to piękno, ale wciąż się boję. To wydaje się takie trudne. A czy po posmarowaniu kremem maślanym można od razu przykryć, czy trzeba odstawić tort na jakiś czas?
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff