JakNieJaToKto• 03 października о 21:54
Zrobiłam dżem z pigwy. Świetnie się bawię
Za pierwszym razem ugotowałam go i był pyszny.
PiekłoNieZamarzło• 03 października о 22:19
Nie znoszę pigwy
Odpowiedz
autor
JakNieJaToKto
• 03 października о 22:23
i zawsze gotuję na oko.
Pigwę obieram ze złych rzeczy i drobno siekam. ścieram na szatkownicy, żeby nie zawracać sobie głowy. W miseczce trochę wody i cukru i gotować do pożądanej gęstości. potem do słoiczków. smak niesamowity.
Pigwę obieram ze złych rzeczy i drobno siekam. ścieram na szatkownicy, żeby nie zawracać sobie głowy. W miseczce trochę wody i cukru i gotować do pożądanej gęstości. potem do słoiczków. smak niesamowity.
Odpowiedz
Spóźnialski• 03 października о 22:27
a ja dziś kaszkę kukurydzianą na śniadanie dla dzieci, a do tego konfiturę z pigwy!!!!!!!!!
mmmmmmmmmmm........... pyszności, potwierdzam! .
Puste talerze były przez 5 minut
mmmmmmmmmmm........... pyszności, potwierdzam! .
Puste talerze były przez 5 minut
Odpowiedz
autor
JakNieJaToKto
• 03 października о 23:36
Samej pigwy też nie lubię, na surowo. A potem teściowa przywiozła mi 5 kg ze wsi, leżało sobie, a ja zbierałam się na odwagę. Jest świetna w dżemie.
Odpowiedz
autor
JakNieJaToKto
• 04 października о 01:38
Robiłam już cukinię z cytryną. Nigdy nie próbowałem dyni.
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij