Błyskawica• 06 października о 23:39
Robiłam dużo pierogów z wątróbką)) Polecam))))
WiecznieGłodna• 06 października о 23:49
Dobra dziewczynka. Nie robiłam. Uwielbiam ciasto kefirowe, jakie masz ciasto? I czy możesz podzielić się proporcjami farszu z wątróbki? Jaki rodzaj wątróbki, wołowina? Częstuj się, my też jesteśmy ludźmi, ja też chciałabym trochę ziemniaków.
Odpowiedz
autor
Błyskawica
• 07 października о 00:01
Jak zrobić ciasto? 1 kg mąki, 4 jajka, 2 łyżki oleju, 2 łyżeczki soli i 300 g przegotowanej wody).
Odpowiedz
autor
Błyskawica
• 07 października о 00:04
Dobra dziewczynka. Nie robiłam żadnego, uwielbiam ciasto kefirowe, jakie jest Twoje? I czy podzielisz się proporcjami farszu z wątróbki, jaka to wątróbka, wołowa? Częstuj się, też jesteśmy ludźmi. Ja też chcę zrobić z ziemniakami. Wątróbkę dusiłam z cebulą, na oko, nie trzymałam się proporcji, wymieszałam z tłuczonymi ziemniakami. Ale głównie wątróbka tam jest, tłuczone ziemniaki, żeby trzymała się kupy).
Odpowiedz
autor
Błyskawica
• 07 października о 00:12
nie 1kg mąki, to dużo.... cały dzień na formowanie? z nieprzyzwyczajonymi tak) podzielić przez 2) potem na 0,5kg 200g wody, suka dodać już w trakcie, jej jakość zależy od ilości) i tak nie przez 2 godziny zarządzane)
Odpowiedz
autor
Błyskawica
• 07 października о 01:23
Zdjęcie do studia!!!! Gdzie są pierogi? ) w brzuszku i zamrażarce)
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij