KiełbasaZGrilla• 14 lipca о 09:14
Jak stosować kaszę gryczaną?
Nie znoszę kaszy gryczanej z masłem, ale z olejem słonecznikowym i solą to inna sprawa. Jak Twoja rodzina je kaszę gryczaną?
NieZałatwiajMnie• 14 lipca о 09:22
Ze śmietaną, córka z mlekiem, jak w przedszkolu) mogę się obejść bez niczego.
Odpowiedz
Spóźnialski• 14 lipca о 09:27
Dlaczego nie ma odpowiedzi ’z mlekiem’? Tak właśnie podaję ją moim dzieciom. A w ogóle to po co Ci ta kasza gryczana...?
Odpowiedz
Gdzie jest odpowiedź na jedzenie inaczej? Jemy z młekiem, jeśli jest sos, to z przyjemnością, bez sosu - tylko z masłem i kotletem lub kotletem, na przykład z olejem słonecznikowym rzadko, w zasadzie nie ma zwyczaju wlewania oleju słonecznikowego do kaszy, używamy go bardziej w sałatkach. Ale ogólnie, bez niczego, to nie jest smaczne.....
Odpowiedz
ProszęNieDodzwonić• 14 lipca о 10:01
Uwielbiamy kaszę gryczaną, ale tylko z wątróbką lub mięsem.
Odpowiedz
TakaSobie• 14 lipca о 10:06
Używam jej wewnętrznie))
W każdej postaci! Uwielbiam ją od dziecka, a w dzieciństwie kasza gryczana była deficytowa.
W każdej postaci! Uwielbiam ją od dziecka, a w dzieciństwie kasza gryczana była deficytowa.
Odpowiedz
TwardaBaba• 14 lipca о 10:24
W każdej postaci! Uwielbiamy ją i często jemy! To bardzo zdrowa kasza.
Odpowiedz
MistrzyniSarkazmu• 14 lipca о 10:27
Dla odmiany można podać gotowane jajko i smażoną cebulę.
Odpowiedz
ZielonaKartka• 14 lipca о 13:29
My też uwielbiamy kaszę gryczaną:) ulubiona kasza mojej córki. mąż wkręcił się w nią razem z nami. gotujemy na różne sposoby, jedyne czemu się sprzeciwiam to kasza gryczana z mlekiem, bo w takim połączeniu żelazo się z niej nie wchłania.
Odpowiedz
O, właśnie wczoraj gotowałam kaszę gryczaną ))
Bardzo ją lubię. Tylko trzeba kupić odpowiednią kaszę gryczaną.
Kiedy ją gotuję, zawsze dodaję odrobinę masła. A potem kto z czym. Córka lubi tylko z mlekiem i miodem.
Zwykle do kaszy przygotowuję coś z sosem. Wczoraj na przykład dusiłem serca kurczaka z grzybami, okazało się bardzo smaczne)).
Bardzo ją lubię. Tylko trzeba kupić odpowiednią kaszę gryczaną.
Kiedy ją gotuję, zawsze dodaję odrobinę masła. A potem kto z czym. Córka lubi tylko z mlekiem i miodem.
Zwykle do kaszy przygotowuję coś z sosem. Wczoraj na przykład dusiłem serca kurczaka z grzybami, okazało się bardzo smaczne)).
Odpowiedz
W tej chwili piszą
0
























































































Wyślij