Kidstaff
Wejście Rejestracja
Zapytaj Porada
Ustawienia Rozmiar czcionki: a a a
help@kidstaff.pl
Wejście Rejestracja
Zasady | Ograniczenia | Cookies
©2008—2025 Kidstaff Kidstaff
Forum dla kobiet Kidstaff - Jedzenie, gotowanie - Mięso, drób
100procent• 28 lipca о 14:08

którzy pracują w restauracjach i kawiarniach na mięsie.

Jak marynować steki i mięso do grillowania? Zauważyłam, że w sklepach w dziale mięsnym i w programach telewizyjnych mięso ma zwykle jasnopomarańczowy lub bursztynowy kolor, takiego koloru nie uzyskuje się za pomocą żadnych suchych przypraw ani papryki.... Jakie są sekrety, czy są jakieś specjalne dressingi? Podziel się sekretem, co to jest ))))
3 0
Wszystkie zdjęcia tematuKomentarze autoraMoje reakcjeMoje odpowiedzi
MądraSowa• 28 lipca о 14:10
1
A kurkuma?
Odpowiedz
Pomysłowa• 28 lipca о 14:11
2
może z czerwonej papryki.
Odpowiedz
А@A• 28 lipca о 14:12
3
Może to przez sos sojowy? Ma w sobie cukier i trochę się karmelizuje podczas smażenia, zawsze wychodzą z przyrumienioną skórką.
Odpowiedz
Opinie wyrażone w wątku odzwierciedlają poglądy autorów i nie odzwierciedlają stanowiska administracji strony.
W tej chwili piszą  0
5000
Wyślij

Teraz czytają!

Ograniczenia / Zasady / Pomoc

©2024—2025 Kidstaff